Samenwerken aan een goed zicht!
Tel.: 056 50 20 45

Kies voor lenzen die écht bij u passen

Maandlenzen

Er zijn heel wat verschillende soorten maandlenzen regio Ledegem, maar de parameter die ze gemeenschappelijk hebben is dat ze dus voor een periode van 30 dagen
bruikbaar blijven.

Het nadeel is dan weer dat ze dagelijks schoongemaakt dienen te worden.

Na een onderzoek van uw ogen en uw leef-en werkomgeving kiest onze opticien samen met u voor de lens die het best bij u past. Uit ons ruime assortiment vinden we ongetwijfeld de exacte combinatie voor uw ogen.

Daglenzen

Het grote voordeel van daglenzen is natuurlijk dat er geen onderhoud mee gepaard gaat. U kan deze lenzen dagelijks vervangen door een nieuw, vers exemplaar. Ook de schoonmaak valt dus weg. Daardoor zijn daglenzen ideaal voor op vakantie.

Kom zeker eens bij ons langs en dan zoeken we samen de daglenzen die het best bij uw ogen passen.

Contactlensvloeistoffen

Het wordt nog wel eens onderschat, maar het gebruik van de juiste contactlensvloeistoffen is essentieel bij het met plezier dragen van uw contactlenzen.  Bij het gebruiken van, voor het oog of de contactlens ongeschikte vloeistoffen, kunnen er allerlei lastige problemen ontstaan die er soms toe kunnen leiden dat gestopt moet worden met het dragen van de lenzen, bijvoorbeeld door pijnlijke irritaties.

Vermijd dus deze ongemakken in de toekomst, en kies vandaag nog voor het regelmatige gebruik van contactlensvloeistof. Enkel op die manier schakelt u deze risicofactoren volledig uit.

Zit u nog met vragen over onze lenzen? Contacteer ons dan via de contactpagina, of spring even binnen in onze winkel. Tot binnenkort!

   

Back to Top